Dag Delft ....Hallo Dong Ha !
Door: Laurence
Blijf op de hoogte en volg Laurence
25 Januari 2010 | Nederland, Kwintsheul
Hallo allemaal, het gaat nou toch echt gebeuren. Maandag vertrek ik naar Vietnam voor het Medisch Comite Nederland- Vietnam om daar voorlopig voor een jaar te gaan werken op de medische school waar verpleegkundigen worden opgeleid. Buurland Laos kon mijn hulp ook gebruiken dus ik heb er zin in. Nog 1 dag werken op de SEH in Delft en dan staat er een nieuw avontuur op mij te wachten. Jullie kunnen meegenieten via deze site.
groeten Laurence
28 Januari 2010 - 18:25
Gertie:
hoi laurence goeie reis.
zoals je ziet ga ik je een beetje volgen.
zie uit naar je eerste verslag.
liefs gertie -
01 Februari 2010 - 11:04
Claudia:
Hoi Laurence,
Goede reis vandaag. Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden allemaal.
Groetjes Claudia -
04 Februari 2010 - 19:38
Ellen:
He Laurence,
Begrijp dat je lekker aangekomen bent. Nu heerlijk uitpuffen op een zon-overgoten strand!
Genietse meid en ik heb me aangemeld hoor, wil graag "up-to-date" blijven en op afstand lekker meegenieten!
Have fun!!!
Groetjes Ellen -
05 Februari 2010 - 19:05
Eva:
Ha die Lor,
Bemoei je niet met de gipslessen en ga andere activiteiten zoeken zo vlak voor de Valentijn. Je weet wel.....je mag er twee uitzoeken van Margreet:)))
Alles goed?
Ik mis je
Groetjes Eva
P.S. Zullen we je vanaf nu "kroepoekje" noemen? -
07 Februari 2010 - 11:12
Cla:
Hey Lor,
hoe is het met je? Goede reis gehad?
Doe je voorzichtig daar, want ik ga je natuurlijk niet weer vervoeren ;-)
Heel veel plezier en ben benieuwd naar je verhalen!!
Kus van Cla -
09 Februari 2010 - 13:37
Charlotte:
Hey chica! tijd voor een nieuw verhaaltje! Hoe is het gegaan allemaal en ben je al aan t werk? hou ons op de hoogte!! :D -
13 Februari 2010 - 19:35
Marianne:
Je zult vast wel goed aangekomen zijn en dan.... komen er zoveel indrukken op je af.
Kijk, en daar ben ik nou benieuwd naar, naar die prachtige verhalen van jou.
Ik kijk er naar uit!
Groetjes, Marianne -
15 Februari 2010 - 20:52
Marjo:
hoi laurance je bent inmiddels aangekomen daar ik hoop niet in je gewicht.
gaat het een beetje naar je zin ben zeer benieuwd naar je verhalen groetjes marjo -
16 Februari 2010 - 07:03
Henny:
he Laurence,
zo zit de spannende trip erop.
We denken allemaal aan je hoor.
Geniet ervan meis.
gr Henny -
17 Februari 2010 - 17:52
Addy:
Beste Laurence,
Hoe heb je het daar, je bent nu bijna 4 weken weg en ik ben heel benieuwd hoe alles loopt.
Ben je al aan het opleiden en lukt het aanpassen een beetje?
Ik probeer de uitgezondenen van de groep wat te volgen en hoop gauw wat van je te horen.
Good luck,Jumbo
Groetjes, Addy -
07 Maart 2010 - 18:54
Gerda:
Hallo Laurence,
Leuk van je te horen. Zal het regelmatig gaan volgen!Have fun, maar dat zal wel lukken!! Ik werk weer als NP-ortho. Hebben ze dat daar al??? Liefs, Gerda